DEN HELDER - Directeur Arjaen Kersten heeft dinsdagmiddag 2 oktober namens Theater de Kampanje de derde prijs in ontvangst genomen van de ANWB-Theaterprijs ‘Meest Gastvrije Theater van Nederland 2018-2019’. De Kampanje kwam als bronzen winnaar uit de bus bij de categorie ‘Middelgrote Gemeente’.

Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB, maakte vandaag in de Studio’s Aalsmeer het mooie nieuws bekend. De Kampanje mag zich één van de winnaars van de 40 genomineerde theaters noemen (10 per categorie)! Er waren totaal vier categorieën. De Kampanje viel in de categorie ’middelgrote gemeente van 50.000 tot 100.000 inwoners’. In iedere categorie werd een gouden, zilveren en bronzen prijs uitgereikt.

Naast de uitreiking van de prijzen overhandigde Frits van Bruggen het nieuwe ANWB Uitmagazine 2018-2018 aan musicalster Johnny Kraaijkamp Jr. Daarnaast kreeg het publiek een aantal voorproefjes te zien en horen van voorstellingen die vanaf oktober te zien zijn in het theater.

ANWB-leden werden, via o.a. de Kampioen, afgelopen mei opgeroepen om te stemmen op het theater dat zij op het gebied van gastvrijheid het meest waarderen. Ook niet ANWB- leden konden hun stem uitbrengen en zo mede bepalen of de Kampanje de felbegeerde prijs van ‘Meest Gastvrije Theater van Nederland’ zou winnen. De stemmers spraken hun waardering uit voor de bereikbaarheid, horeca, het prijsniveau, de sfeer en uitstraling, het zitcomfort, het zicht op het podium en het aanbod van voorstellingen.

Directeur Arjaen Kersten is trots op het publiek, medewerkers en vrijwilligers van de Kampanje die deze mooie titel bezorgden!