DEN HELDER - Theo Maassen, Youp van 't Hek, Ilse DeLange, Mart Hoogkamer, Igone de Jongh en zelfs Candy Dulfer… Ze komen allemaal in de Kampanje tijdens het nieuwe theaterseizoen. Op vrijdag 3 juni start om 10 uur de kaartverkoop via de website van het theater (www.kampanje.nl). En dat je daar snel bij moet zijn om kaarten te bemachtigen voor die grote namen is een ding dat zeker is.

Kim Smit, programmeur van de Kampanje: “Ik ben weer trots op het nieuwe programma. We hebben mooie grote namen in de diverse genres waarmee je voor de dag kunt komen. Na de corona-periode moesten mensen echt wennen dat een theaterbezoek ook weer mogelijk was. Maar bezoekers zijn achteraf zo blij om weer in die prachtige zaal te zitten en live te kunnen genieten. Het in het echt meemaken is zoveel mooier dan vanachter een scherm.

De laatste voorstelling van Youp van ’t Hek daar ben ik zelf benieuwd naar. Maar ook naar Theo Maassen die ik op het laatste moment nog aan het programma kon toevoegen. Vorig seizoen was prima ballerina Igone de Jongh voor het eerst in de Kampanje. Dat was zo magisch dat haar tweede dansvoorstelling ook niet mocht ontbreken. Maar naast alle bekende namen, kijk ik ook uit naar de kleinere voorstellingen met de minder bekende artiesten. Dat kunnen jonge talenten zijn die nog vlieguren moeten maken zoals Kim Schuddeboom, Remy Evers of Milène van der Smissen. Maar ook producties van nieuwe veelbelovende producenten zoals de kleinere musicals ‘Before After’ en ‘Checkpoint Charlie’ met muziek van Stef Bos en de solovoorstelling met Soy Kroon ‘Nu ik je zie’ gebaseerd op het boek dat Merlijn Kamerling schreef. Vaak zijn dat de parels in de programmering die je verrassen. Wie wil dat nou niet?”.

Het nieuwe theaterprogramma kun je al bekijken op de website van de Kampanje en vanaf 3 juni zijn daar de kaarten voor te reserveren.