DEN HELDER - Op zondag 31 juli zie je de nieuwe, zomerse voorstelling Tonky & Jack aan zee (2+) in openluchttheater De Helderse Vallei in Den Helder


Ga je mee surfen bij Strandwijk aan Zee? Dit is de thuishaven van het vrolijke duo Tonky & Jack. Samen wonen ze in de vuurtoren vlakbij zee, waar ze de grappigste avonturen beleven. Jack is een echte surfer en ligt vaak in de golven met zijn surfplank. Tonky is de trouwe gekke hond van Jack en samen zingen ze catchy liedjes over het strand, de zee en de dieren en natuurlijk vakantie! Zing je mee?

De voorstelling duurt 30-45 minuten en na afloop is er een meet & greet met Tonky & Jack.

Tonky & jack
Tonky & Jack is het nieuwe project van singer songwriter Marten Fisher. Eind 2018 werd de debuutsingle ‘Plastic’ gelanceerd, waarbij hij aandacht vraagt voor de plastic soep in zee. De milieubewuste liedjes werden al snel opgepikt door o.a. de Plastic Soup Foundation en SchoolTV, waar hij voor laatstgenoemde een reeks aan educatieve filmpjes produceerde. Een jaar later werd het duo benoemd tot Kindermuziekhelden voor de jaarlijkse Kindermuziekweek en maakten ze het liedje ‘Handen Wassen’. In 2022 wordt hun eerste voorstelling geïntroduceerd: ‘Tonky & Jack aan zee’.

Praktische informatie
Datum: zondag 31 juli
Tijd: 13:00
Theater: De Helderse Vallei
Ticketlink (gratis entree)