DEN HELDER - Soof is nu eindelijk in het theater te zien. Alle ingrediënten van de filmhit zitten in het recept voor Soof de Musical, die in het najaar van 2018 in première gaat.

Soof nodigt het publiek uit in haar leven; je neemt als het ware plaats in haar keuken, die midden op het podium staat. Tijdens de voorstelling geniet je mee van ontelbare herkenbare chaotische situaties, prachtige muziek (met muziek van o.a. Blof), en krijg je ook enkele van haar culinaire creaties voorgeschoteld. Er wordt gedronken, gelachen, gehuild, geschreeuwd, gekookt en geprutst. Want het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect. Soof de Musical is te zien in het nieuwe theaterseizoen op 6 en 7 november 2018.

VIP bij Soof

U kunt Soof van heel dichtbij meemaken, namelijk op het toneel! Er zijn slechts 120 VIP plaatsen beschikbaar. Vol = vol. U maakt als vip deel uit van de musical: een unieke ervaring! VIP tickets kosten € 75,- incl. 5 hapjes en 2 drankjes, ‘Soof sappie’ en garderobe.

Kaartverkoop Soof de Musical

De voorverkoop voor Soof de Musical start op zondag 21 januari a.s. om 19.00 uur. Vanaf dit tijdstip kunt u online uw kaarten reserveren én betalen. 1e rang tickets kosten € 53,00 incl. 2 hapjes, ‘Soof sappie’ en garderobe; 2e rang tickets € 40,00 incl. 2 hapjes, ‘Soof sappie’ en garderobe.

Kaarten voor deze voorstelling zijn, tijdens reguliere kassa-openingstijden, ook vanaf dinsdag 23 januari, aan de kassa en/of telefonisch verkrijgbaar.