DEN HELDER - De vierde editie van de Lichtjesloop, georganiseerd door Team Sportservice Den Helder, gaat op vrijdag 30 november 2018 plaatsvinden. Een avondwandeltocht die mede door deelnemers zelf verlicht wordt!

De Lichtjesloop is een afwisselende wandeltocht voor jong en oud in de omgeving van Den Helder. De route heeft een lengte van 11 km. Een afstand die voor velen goed te doen is. De wandeltocht start in het begin van de avond bij het Fort Kijkduin te Huisduinen waar ook de finish zal plaatsvinden. De wandeling gaat voor een klein deel over de Helderse dijk. Een mooi stukje zeewering! De route slingert verder deels over onverlichte paden, dus de deelnemers moeten zelf ook zorgen dat ze onderweg goede verlichting mee hebben!

De inschrijving is reeds geopend! Schrijf je snel in, want vol=vol. Inschrijven en betalen kan uitsluitend online. Een na-inschrijving of inschrijven bij de start is niet mogelijk.

De lichtjesloop wordt mede mogelijk gemaakt door: Fort Kijkduin, figurantengroep Ouderwetz, verkeersregelaars, de knorhanen, EHBO, Triade en Restaurant Vice Versa.

Meer info en aanmelden: www.teamsportservice.nl/denhelder
Bij vragen kan je contact opnemen met Marianne en/of Lydia van Team Sportservice Den Helder. Telefoon: (0223) 68 47 26.