DEN HELDER - Op zaterdag 23 februari 2019 staat de familievoorstelling De Kleine Zeemeermin in Theater de Kampanje. Wegens succes is er op dezelfde dag een extra voorstelling bijgeboekt om 12.00 uur.

Na successen als ‘Rapunzel’ en ‘Hans & Grietje’ komt Van Hoorne Entertainment met een prachtig onderwatersprookje! Diep in de oceaan, tussen het koraalbos en de vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zee-blauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag redt zij een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

Kom verkleed!Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet en kun je dansen bij ‘Het Onderwaterbal.’

Kaarten voor deze voorstelling, kunt u 24 uur per dag online reserveren via www.kampanje.