DEN HELDER - De Nederlandse schoolmeester William Janz (Dutch Julio Iglesias) staat op vrijdag 27 oktober in De Kampanje Den Helder. Tijdens deze theatertour trakteert hij het publiek op de grootste hits van zijn grote idool Julio Iglesias. De hits o.a. Me Va, Quiero, Amor Amor Amor en Milonga komen voorbij in een meeslepende en romantische avond onder begeleiding van de "Micky Fisser Band"! De liefde voor de muziek van Julio Iglesias begon al op jonge leeftijd en als de allergrootste fan van de Spaanse legende zingt William de klassiekers in een avondvullend programma.


William is internationaal doorgebroken met een optreden in het hol van de leeuw, namelijk in "España Got Talent". Hij veroverde de harten van het Spaanse publiek met zijn onweerstaanbare stemgeluid en een flinke dosis charme. Inmiddels is deze video al 15 miljoen keer bekeken. Hieruit volgden vele optredens in alle Spaanstalige landen ter wereld. William Janz is internationaal uitgeroepen tot de nummer één Julio Iglesias Tribute ter wereld.

Manager Riny Schreijenberg (Marty) die al vele artiesten o.a. Frans Bauer, Marianne Weber en Thomas Berger groot heeft gemaakt heeft een aantal jaren geleden William Janz onder zijn hoede genomen. Wat resulteert in de tour "William Janz Zingt Julio Iglesias" 2023.

De succesvolle Nederlandse première van "William Janz Zingt Julio Iglesias" vond plaats in een uitverkocht AFAS Circustheater in Scheveningen. Schoolmeester William Janz is dus hard op weg om ook in Nederland vele harten te veroveren.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.williamjanz.nl.