Bewolkt14.4 ℃

Verkeersschool Rob Kemp in Den Helder

Verkeersschool Rob Kemp

Is al sinds 1988 een vertrouwd adres in Den Helder en omgeving. U heeft de auto of motoren vast wel eens zien rijden. De titel zegt het al een beetje, een bekende naam in Den Helder, en tegelijkertijd bekend met alle hoeken en gaten in de Top Van Noord Holland !

Meer dan 25 jaar een vertrouwde naam voor uw rijopleidingen.

Certificering

Verkeersschool Rob Kemp is CBR gecertificeerd.Verkeersschool Rob Kemp, sinds 1988 een vertrouwd adres! Motor instructie wordt verzorgd door een KNMV gediplomeerd instructeur en Voorgezette Rij-Opleiding docent. Zo’n certificering doe je niet een keer, maar moet je als rijschool regelmatig “verversen”. Op die manier blijft de kwaliteit van de opleiding op hetzelfde, hoge peil.

Dit biedt u de zekerheid dat uw instructeur vakbekwaam is opgeleid en zich voor de volle 100% inzet om u te laten te slagen voor het rij- en/of theorie-examen.

Verkeersschool Rob Kemp verzorgt rij-opleidingen en theoriecursussen voor het behalen van het rijbewijs voor de motor en personenauto.

Prima materiaal
Al het materiaal wordt perfect onderhouden en regelmatig vernieuwd. Zo blijven we meegaan met de meest moderne technologische ontwikkelingen.

(Pssst.. heb je onze nieuwe 600 CC Honda al langs zien komen?)

Slagingspercentage
Door het hoge slagingspercentages mogen wij ons één van de beste opleiders van de regio noemen. (zie hier voor de percentages).De Keuze is aan jou !

Wij geloven in transparant in de markt staan. Jij bent de klant, jij staat op punt om een investering in je toekomst te doen. Wij vinden het belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de keuze in verkeersschool.

Die transparantie heeft ook als doel dat je hierdoor in staat bent om echt gemotiveerd een keuze gaat maken. Natuurlijk hopen we graag dat je voor ons kiest !

Zoek een bedrijf in Den Helder:

Adres
Pieter Korffstraat 10
1785 JG  Den Helder
Telefoon
0223-635190
Mobiel
06-51531307
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Verkeersschool Rob Kemp. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map