DEN HELDER - Zeemacht is nog één horde verwijderd van handhaving in de vierde klasse. De ploeg van trainer Harald de Klerk won zondag de eerste wedstrijd in de nacompetitie met 3-2 van OSC.

Op eigen veld speelde de Heldere ploeg een prima eerste helft waarin het al snel op voorsprong kwam door een benutte strafschop van Kenny Holswinder. Het was Ivar Waard die de score wist te verdubbelen na een prima aanval van Zeemacht, maar kort voor rust deed de Amsterdamse vijfeklasser iets terug.

Na de rust was het Timo Swart die de marge weer op twee bracht, maar OSC kwam nogmaals dichterbij waardoor het in de slotfase nog spannend werd. desondanks trok Zeemacht de zege over de streep en mag het in de finale uitkomen tegen Ilpendam. Deze wedstrijd wordt gespeeld op neutraal terrein, maar op welke locatie is op dit moment nog niet bekend.