JULIANADORP - JVC kent tot nu toe een moeilijk seizoen en dat kwam weer eens tot uiting in de thuiswedstrijd tegen promovendus Flevo, dat tot dusverre verrassend goed presteert. De gasten wonnen dan ook met het kleinst mogelijke verschil: 0-1.


Sander Beemsterboer kopte halverwege de eerste helft de enige treffer van de wedstrijd tegen de touwen, waar JVC het meeste balbezit en de beste mogelijkheden had. Bij de gasten was keeper Harms echter uitstekend op dreef die ook nog eens een engeltje op zijn lat had want zowel Hessel Groenhuizen als David Ambriola raakten de dwarsligger.

Bij de ploeg van Jitze Bosma miste tevens Rik Schop geluk in de afwerking, maar JVC mocht ook blij zijn dat Kelvin Zomerdijk niet een tweede Flevo-treffer achter keeper Hondorp schoot. Flevo trok zodoende de zege over de streep en klimt daarmee naar de vijfde plaats. JVC, dat afgelopen seizoen maar net promotie misliep, stelt met de huidige elfde plaats teleur en hoopt komende zondag in de belangrijke uitwedstrijd bij FC uitgeest op een kentering.