DENHELDER - Zelf een website bouwen is allang niet zo moeilijk meer. Maar er zijn natuurlijk wel dingen waar u rekening mee moet houden als u dit zelf gaat doen. Een eigen website bouwen en bijhouden is een leuk proces en met Wordpress kan iedereen dit doen.

Voor de mensen die het liever thuis leren tijdens de corona periode, wordt de mogelijkheid geboden om de cursus als een webinar te volgen. Dan hoeft u het huis niet uit en volgt u alles via uw computer. De cursus of webinar is laagdrempelig en tijdens deze actieperiode zeer betaalbaar! Een webinar kost normaal €149,- maar met deze speciale corona-actie slechts €99,- inclusief btw. En u leert hetzelfde!

U gaat veel leren tijdens deze cursus, en na afloop bent u in staat om zelf een website te bouwen en te onderhouden. De cursus is compleet. Van het installeren van de software tot het kiezen van een thema en gebruikmakend van de vele gratis plug-ins. We staan ook uitgebreid stil bij de noodzakelijke instellingen. Kortom, een complete basis zal worden behandeld. We staan tevens uitgebreid stil bij SEO want u wilt tenslotte ook gevonden worden.

U krijgt bij de cursus na afloop kosteloos en onbeperkt toegang tot ons eigen webportaal waar u alles nog eens in woord en beeld terug kan kijken. Zo vaak als u dat zelf wenst. Deze video’s hebben we zelf gemaakt en worden alle onderdelen die behandeld zijn in de cursus nog eens voor gedaan in handige korte instructievideo’s. Achteraf wordt er zelfs kosteloos support gegeven. Schrijf nu in voor 23 oktober. Wat u gaat leren met dit webinar kunt u nalezen via https://eckkies.nl/webinar-actie/

Goed hoeft niet altijd duur te zijn!